Başoğlu, temassız menüye geçti

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Başoğlu Pastane ve Cafe, temassız menüye geçiş yaptı.

Başoğlu, temassız menüye geçti
banner13
banner3

Normalleşme süreçleri ile beraber kademeli olarak sosyal hayata dönüş başlarken, Koronavirüs için tedbirlerini alan Başoğlu Pastanesi, temassız menüyü ilçemizde ilk defa kullanan işletme oldu. Sosyal mesafenin hayati önem kazandığı bugünlerde temassız sipariş hizmetini müşterilerine sunan Başoğlu Pastanesi, hem çalışanlara hem de müşterilere güvenli yeme-içme deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Menüye Dokunmadan Sipariş İmkanı

Hijyenik açıdan tehlike arz eden ve sayısız insanın temas ettiği basılı menüleri dijital ortama taşıyan Başoğlu, bu sayede müşterilerine sipariş ve ödeme sürecini online olarak gerçekleştirme fırsatını sunuyor. Cafe bölümündeki masalarda bulunan karekodu telefonuna okutan müşteriler, menüleri online olarak görüntüleyebiliyor. Böylece yiyecek ve içeceklerin görsellerini ve içeriklerini görerek, menüye dokunmaya gerek kalmadan inceleyip sipariş verilebiliyor. Bu sayede temas en aza indirgenmiş ve sosyal mesafe kolayca korunmuş oluyor. Cep telefonundan herhangi bir uygulamaya gerek kalmadan, sadece karekodu okutarak hizmeti kullanma imkanı sunduğu için müşterilerine uygulama indirmek veya üye olmak gibi süreçlerle uğraşmasına gerek kalmıyor.

Firma yetkilisi Kemal Başoğlu, pandemi döneminde normalleşme sürecine uyum sağlamak için bu uygulamaya geçtiklerini belirterek “Müşterilerimizin ve personellerimizin sağlığı ve bu pandemi dönemini en sıkıntısız geçirmek için böyle bir uygulamaya geçiş yaptık. Artık müşterilerimiz garson ve hazır menülerle temasa geçmeden, cep telefonlarından karekodu okutarak açılan menüden siparişlerini verebilecekler. Pandemi döneminde hijyen ve temizlik çalışmalarımızı kat ve kat arttırmamızın yanında müşterilerimizin sağlığı ve kolaylığı için bu uygulamanın faydalı olacağını düşünüyoruz. İnşallah en kısa sürede bu pandemi dönemini en sıkıntısız ve sağlıklı bir şekilde atlatacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet AKSU
Mehmet AKSU - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun kardeşim

SIRADAKİ HABER