Aksakal Seyahat elektronik bilet uygulamasını başlattı

Aksakal Seyahat elektronik bilet uygulamasını başlattı
banner13
banner3

1958 yılından bu yana İnebolu-İstanbul ve İstanbul-İnebolu arasında yolcu taşımacılığı yapan İnebolu’nun öz firması Aksakal Seyahat, internet üzerinden bilet satışına ve mobil uygulama hizmeti başlatarak, İneboluların hizmetine sundu.

Yolcu taşımacılığında 60 yılı geride bırakan Aksakal Seyahat ile yolculuk yapmak artık daha kolay. Kaliteli ve güvenli hizmet sunmayı kendine görev bilen teknolojik gelişmelere ayak uyduran Aksakal Seyahat, internet üzerinden elektronik bilet satışına aynı zamanda mobil uygulama sayesinde kolaylıkla bilet satışına başladı.

Firma sahibi Raşit Nalbant, 1958 yılından bu yana İnebolu’ya hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Aksakal Seyahat olarak ‘Seyahatte bitmeyen dostluk’ sloganıyla 1958 yılından bu yana yola devam ediyoruz. İnebolu halkımızın ve misafirlerimizin hizmetinde ve emrindeyiz. Bunun içinde müşterilerimize daha hızlı ve kolay hizmet verebilmek için www.aksakalseyahat.com.tr internet sitemizi aktif hale getirdik. Bunun yanında Android ve İos Uygulamamız olan Aksakal Seyahat uygulamamızı geliştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Cep telefonlarına bu uygulamamızı indiren hemşehrilerimiz istedikleri yerden istedikleri zaman kolayca bilet alabilecekler. İnebolu’ya, İnebolu halkına ve İnebolulu hemşehrilerimize hizmet vermeye kalitemizi arttırarak devam ediyoruz.”

Raşit Nalbant, ayrıca önümüzdeki günlerde sabah 09.30 seferlerinin de başlayacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER