3F Tekstil 4 Mayıs’ta İşbaşı yapacak

Koronovirüsten kaynaklı iç ve dış piyasanın durması ile üretime ara veren 3F Tekstil Firması İnebolu Şubesi 4 Mayıs’ta tekrar iş başı yapacak.

3F Tekstil 4 Mayıs’ta İşbaşı yapacak
banner13
banner3

İnebolu İkiçay mevkiinde üretim yapan 3F Tekstil firması Lc waıkıkı, Zara, Next, Bershka, C&A, Mango, Mohıto gibi  iç ve dış piyasada yer tutmuş firmalara ürün tedariki yapmaktadır. Ancak yetkililerden aldığımız bilgiye göre koronavirüsten kaynaklı işyerlerini tatil eden ulusal çaplı bu firmalar ve İspanya, Fransa ve İngiltere’ye ihracaatın durması ile üretime bir ay ara verildi. Ancak  üretime ara veren 230 kişinin istihdam olduğu 3F firması 4 mayıs 2020 de işe başlayacak. İstihdamda azalma olmadan iş başı yapacak olan 3F firması Sağlık Bakanlığı’na Koruyucu Medikal ürünler ile tek kullanımlık tulumlar üretecek.

Koronavirüs tehditinden sonra fabrika içinde her türlü tedbiri aldıklarını belirten yetkililer, “ İşyerine haftada bir gün İnebolu Belediyesi’ne genel dezenfektasyon çalışması yaptırdıklarını, servisleri sosyal mesafeye uymak için 2 katına çıkardıklarını, işyerine girişlerde her gün çalışanların ateşini ölçerek işbaşı yaptırdıklarını, servislere binerken maske eldiven dağıttıklarını belirtirken şu ana kadar hiçbir çalışandan herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER