34 kişilik işçi alımına 159 kişi müracaat etti

34 kişilik işçi alımına 159 kişi müracaat etti
banner13
banner3

Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek geçici işçiler için kura çekimi yapıldı.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar için onarım ve temizlik işlerinde çalışacak 34 geçici işçilerin kura çekimi gerçekleştirildi. Okullarda çalışacak 4 adet güvenlik görevlisi için ise kura çekimi Kastamonu'da gerçekleştirildi.

İnebolu Mustafa Şerbetçi İlkokulu bahçesinde yapılan çekilişe toplam 159 kişi başvuru yaptı. Noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucu 34 temizlik görevlisi 9 ay süreyle çalışmaya hak kazandı.

Kura da adı okunanlar 9 ayda olsa bir işe kavuştuğu için büyük sevinç yaşarken, büyük çoğunluk ise üzüntü yaşadı. Kura çekimi sonucu çalışmaya hak kazanan 34 kişinin ilçedeki çeşitli okullarda çalışacağı bildirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ işe başlayacakların 9 ay süreyle okullarda temizlik hizmeti yapacağını, kura çekiminde ismi çıkanların 5 Ekim itibari ile işe başlayacaklar. Ayrıca kurada ismi çıkanlardan şartları başvuru şartlarına uygun olarak gerekli evrakları tamamlamaları gerekiyor.”

İşte kura listesi: Müyesser Çıvkınoğlu, Elif Korlaş, Şennur Şatıroğlu, Rukiye Kıvrak, Eşref Boyabatlı, Malike Konuk, Gülbahar Öz, Esma Küçük, Sevgi Salcıoğlu, İlknur Sönmez, Celal Türk, Mehmet Konuk, Melek Hindioğlu, Nursel Çolak, Yaşar Küçükoğlu, Birgül Kök, Meryem Usta, Nurcan Kalender, Ayşe Sökücü, Orhan Aksu, Fatma Girgin, Hüseyin Çınar, Zehra Gürel, Derya Sergin, Sema Kılıç,Nuray Abdiusta, Özgür İrgin, Nurdan Ayhan, Özay Bozkuş, Nihal Terzi Selma Akdaş, Zümrüt Karadeniz, Necla Hamaloğlu, Ayşe Yılmaz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ankara'dan
Ankara'dan - 4 yıl Önce

Herkesin gözü önünde kura çekimi doğru olmuş.Hayırlı olsun

Aynur mahmutoglu
Aynur mahmutoglu - 4 yıl Önce

Yedekler neden çekilmedi acaba

SIRADAKİ HABER