3 Boyutlu Yazıcıdan maske üretip sağlıkçılara hediye etti

İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi Aykut Altınöz üç boyutlu yazıcıdan siperli maske üretti.

3 Boyutlu Yazıcıdan maske üretip sağlıkçılara hediye etti
banner13
banner3

İlçemizde Mustafa Şerbetçi İlkokulu’nda okuyan ve uzun süredir 3 boyutlu yazıcıda çalışmalar yapan Aykut Altınöz ile öğretmeni Hakan Konur maske üretimi yaptı.

Yaptığı maskeleri öğretmeni aracılığı ile 23 Nisan günü İnebolu Devlet Hastanesi Müdürlüğü’ne gönderen Aykut Altınöz ayrıca görüntülü olarak gönderdiği mesajda “Bu zorlu süreçte sizlere destek olmak için öğretmenimle bir maske projesi başlattık, bu zorlu süreç dolayısı ile tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, sizlere kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Maskeleri teslim alan Hastane Müdürü Süleyman Kılıçaslan ise “Bu süreçte yanımızda olduğunuzu bilmek bizi gerçekten mutlu etti. Bizler tıbbi anlamda desteklenince hep daha mutlu oluyoruz, hem de  sıkıntı çekmeden bu  süreci atlatacağız” dedi.

Aykut Altınöz’ün Öğretmeni Hakan Konur ise, “Uzun süredir Aykut ile üç boyutlu yazıcıda çalışmalar yapıyoruz. Siz sağlık çalışanlarımızı korunmanız amacıyla öncelikle Aykut’un üretimi olan 20 tane maskeyi teslim ediyoruz.  Bu çalışmanın devamını getireceğiz. İyi ki varsınız” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER