12. İstanbul Kastamonu Günleri Adresi Belirlendi

Geleneksel hale gelen 12. İstanbul Kastamonu Günleri'nin adresi belirlendi.

12. İstanbul Kastamonu Günleri Adresi Belirlendi
banner13
banner3

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından bu yıl 12. düzenlenecek olan 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu 12. Tanıtım Günleri toplantısı Vali Yaşar Karadeniz’in katılımlarıyla  gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, İstanbul KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve dernek yöneticileri ile ‘Kastamonu Günleri’nde stant açmak isteyen iş yeri sahipleri katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Yenikapı’da İl tanıtım günleri için tahsis edilen yaklaşık 25.000 m²’lik alan içerisinde gerçekleşecek olan Kastamonu Günleri hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda konuşan Vali Karadeniz; “Maltepe ve Yeni Kapı’da iki ayrı alanda tüm iller sırayla kendilerini orada hemşeri buluşmalarını gerçekleştiriyorlar. Kastamonu olarak onlardan bir tanesi mi olacağız yoksa onların birkaç adım önünde mi olacağız bence bu tip etkinliklerde bunun farkına varmamız lazım. Kastamonu’da Ahşap fuarını gerçekleştirdik. 2 gündür kulağıma gelen iyi sözler Kastamonu’nun başarısıdır.  Kastamonu isterse yine aynı başarıyı orada da gösterebilecektir.  Yeterki yaptığımız işi titizlikle, önemseyerek, severek yapalım bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum ve burada özellikle Belediyemizin, Odalarımızın ve KASDER’İn iş birliği ile gerçekleşecek olan bu etkinliğinde aynı başarı ile sonuçlanmasını sağlayalım.  Ben etkinliğin ilimize, İstanbul’daki hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yıl 12. Düzenlenecek olan “Kastamonu Günleri” 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlikte yer almak ve stand açmak isteyen esnafların KATSO ve KESOB'a başvurularını yapabileceklerini belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER