KÖY OKULLARINA YARDIM İÇİN KOLLAR SIVANDI

KÖY OKULLARINA YARDIM İÇİN KOLLAR SIVANDI
banner13
banner3

Kastamonu’da köy okullarında eğitim gören minik öğrencilere giysi, bot ve çeşitli yardımlar için kampanya başlatıldı.

Kastamonu Konfederasyonu Gençlik Kolları Basın ilişler Sorumlusu ve Küre Bülten Haber Sitesi ihtiyaç sahibi ve ulaşım imkânları kısıtlı olan öğrenciler adına "Küçük Bedenler Üşümesin" kampanyası çerçevesinde "Sıcak bir çift ayak, gelecek dolu bir hayat" sloganı ile köy okullarının umudu olmaya devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen kampanyada Kurebulten.com internet haber sitesi Küre’deki köy okullarına ve merkezde bulunan öğrencilere bot ve kışlık giysi yardım kampanyası için ilk adımı attı.

Çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Küre Bülten İmtiyaz Sahibi Muhammed Kömeçoğlu, her projede ’Yüreğimiz Kastamonu’ sloganıyla aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Kömeçoğlu: “İlk projemize köy okullarına kırtasiye yardımı ile başladık. Bu güzel projeye adım attığımız için çok mutluyuz. Küre Milli Eğitim Müdürlüğünün köylerdeki köy okullunda ve merkez okullarındaki ayakkabı ve mont ihtiyacı olan öğrencileri belirledik. Küre Bülten ailesi olarak ‘Kış geldi Kardeşlerimiz Üşümesin’ adı altında bir kampanya başlattık. Bu güzel projeye Kastamonu merkezinden ilçelerinden birçok duyarlı vatandaşımız destek veriyor. Topladığımız ihtiyaçları en kısa süre de ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Duyarlı olan Kastamonu halkına duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz. Unutmayalım ki her eğitimli birey ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacaktır. Genç kardeşlerine ışık tutacak, sahip çıkacaktır” dedi.

Kömeçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Başlattığımız kampanyamıza 0542 258 41 06 Küre Bülten ihbar hattından irtibata geçerek, destek verebilirsiniz. Başlattığımız bu projemizde hesaba ödeme almıyoruz. Sadece vatandaşlarımızın gönlünden kopan bot ve ya montu bizlere kargo ile ulaştırması yetiyor.” 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER