Başkan Uzuner'den 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Uzuner'den 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı
banner13
banner3

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile mesaj yayımladı. Gazetecilerin, halk adına kutsal bir görev üstlendiklerini ve bu görevi icra ederken de çok kez zorluklarla karşılaştıklarını belirten Başkan Uzuner, mesajında şu açıklamalarda bulundu:

“Şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basının varlığı olduğu hepimizin malumudur. Vatandaşlarımız adına gözlemleyip yaşananları kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de bazen ailesinden bile fedakârlıkta bulunarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan Basın mensuplarımız, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyarak görev yapmaktadırlar. Özgür ve tarafsız bir casino siteleri basının varlığı şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biridir.

Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta İnebolu basınımız olmak üzere büyük bir özveri ile görevlerini en iyi şekilde yapmak için çalışan tüm basın çalışanlarının ‘‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER