MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 11 YARALI

MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 11 YARALI
banner13
banner3

İnebolu ilçesi Taşburun Köyü mevkisinde meydana gelen kazada minibüs ve otomobil çarpıştı. Kazada 1'i 6 aylık bebek olmak üzere 11 kişi yaralandı.

İnebolu-Doğanyurt Karayolu Taşburun Köyü mevkisinde yağışlı ve kaygan yolda kontrolden çıkan minibüs ve karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada Ömer Özkaya yönetimindeki minibüste bulunan Ayşe Özkaya (52), Semanur Özkaya (16), Aycan Özkaya (20), Aydan Özkaya (20) ve aynı araçta bulunan yakınları Şengül Delioğlu (48), Serap Delioğlu (24) yaralandı. Vedat Şahin (39) yönetimindeki otomobilde bulunan, Oğuzhan Şahin (22), Kader Şahin (42) Yiğit Ekrem Şahin (11) ve 6 aylık bebek Yaman Asaf Şahin yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulanslar ile yaralılar İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Kader Şahin, sedye ile ambulansa bindirildikten sonra kendi acısını unutup 6 aylık bebeğinin derdine düştü. Acılı anne bebeğini yanına getirilmesini istedi. Hem acısından çığlık atan hem de bebeği için endişelenen anne, çocuğunun durumunun iyi olduğunu görünce sakinleşti.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER